Nyilatkozatban fejezte ki szolidaritását az akadémiai kutatóintézetek helyzetével kapcsolatosan számos intézmény, testület. szervezet határon innen és túl egyaránt. Támogásukat ezúton is nagyon köszönjük! A szolidaritási nyilatkozatok a Bővebben gombra kattintva érhetőek el.

Bővebben ...

2016. október 25-én 13:00 órától a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközont Irodalomtudományi Intézet (Bp. 1118 Ménesi út 11–13.) a Közép- és kelet-európai és az Irodalomelméleti Osztály meghívására vendégül látja Marija Ribakova orosz írónőt, az amerikai San Diego Egyetem KlasszikaFilológia Tanszékének docensét, a CEU Institute for Advanced Study művészeti ösztöndíjasát. További részletek itt olvashatóak.

Az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának saját készítésű hivatalos honlapja

Felelős kiadó: Fodor Pál főigazgató
Főszerkesztő: Katona Csaba (MTA BTK TTI)
Szerkesztők:

Csörsz Rumen István (MTA BTK ITI)
Farkas Ildikó (MTA BTK TTI)
Halász Péter (MTA BTK ZTI)
Horváth Imre (MTA BTK TTI)
Hudecz Andrea (MTA BTK TTI)
Ispán Ágota Lídia (MTA BTK NTI)
Kocsis Gabriella (MTA BTK TTI)
Kovács Éva (MTA BTK TTI)
Kulcsár Gabriella (MTA BTK RI)
Péterfi András (MTA BTK TTI)
Székely Miklós (MTA BTK MI)
Villás Valéria (MTA BTK TTI)

Képek: Horváth ImreKocsis Gabriella

Design: Horváth Imre (MTA BTK TTI) tervei alapján Égető Attila (MTA BTK)

Fejlesztés: Égető Attila (MTA BTK)

Az oldallal kapcsolatos észrevételeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

A kiadásért felelős intézet címe:
MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont
1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 4.

Tárhely szolgáltató:
MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont
1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 4.

A kiadó fenntart minden, a nyomtatott és az online kiadványai bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program és így tovább) feldolgozása és értékesítése.

A honlap bármely részén közzétett írásokat és tartalmakat csak a kiadásért felelős intézet előzetes, írásbeli engedélyével szabad a nyilvánosság számára elérhető módon tárolni vagy közölni, illetve bármilyen formában továbbértékesíteni.