Tisztelt Munkatársak!

Az MTA BTK-nál munkavédelmi képviselő(k) megválasztására 2018. augusztus 23-án létrejött Választási Bizottság, melynek tagjai Darázsy Beatrix (RI), Markó Veronika (ITI), elnöke Tóth Ferenc (TTI) ezúton tájékoztatja az MTA BTK valamennyi munkavállalóját, hogy a szervezetnél kötelező a munkavédelmi képviselő-választása, amely a Kutatóközpont munkavállalóinak jogosultsága.

Jelöltállításra a szervezet munkavállalói jogosultak, aláírásgyűjtéssel. Sikeres annak a személynek a jelöltállítása, aki javára legalább a választásra jogosult munkavállalók 10%-ának, vagy 50 munkavállaló által leadott jelölő aláírás összegyűlt és szerepel a Választási Bizottság által közzétett, választható munkavállalókat tartalmazó listán. A jelöltek állítása írásban történhet. A jelölteket 2018. szeptember 28. napjáig a Választási Bizottsághoz eredetiben, az MTA BTK székhelyére eljuttatott aláírásgyűjtő íven lehet állítani.

A választás titkos.

A választásra 2018. október 24. 9 órától október 30. 12 óráig kerül sor a szervezet székhelyén, valamint az intézeti titkárságokon.

Közreműködésüket előre is megköszönve, üdvözlettel:

Budapest, 2018. szeptember 7.

A Választási Bizottság tagjai:

Tóth Ferenc elnök

Darázsy Beatrix

Markó Veronika